Despre noi

Peste 10 ani de experiență în domeniu

Cu peste 10 ani experiență în domeniul inchirierilor de nacele, platforme de lucru la înălțime și transport utilaje, sute de contracte onorate atât în țară cât și peste hotare, putem spune că suntem în topul firmelor din Brașov. Știm foarte bine cât este de important să avem clienți mulțumiți și acest lucru a devenit prioritar în desfășurarea activității firmei nostre.

Încă de la început am înțeles că pentru a reuși acest proiect are nevoie de timp, seriozitate, profesionalism și trebuie să ținem pasul cu exigențele și cerințele clienților noștri. Tocmai de aceea am ales să lucrăm la cele mai înalte standarde din această industrie și să oferim variante contractuale flexibile și personalizate pentru fiecare client. Fiecare cerere pe care o primim este analizată corect de către echipa noastră, pentru ca la final să putem oferi o soluție personalizată și cât mai eficientă pentru client.

Echipa noastră este in același format de ani buni, deșii este tânără are experiența şi pregătirea necesară pentru a face față cu succes exigențelor Dvs.

Flota noastră este formată din mai multe nacele autorizate ISCIR cu regim maxim de lucru cuprins între 12 și 60 metri si platforme auto pentru transport autoturisme sau utilaje. Oferim servicii de închiriere nacele și platforme de lucru la înălțime în condiții avantajoase, iar experiența și calitatea ne recomandă.

servicii de închiriere nacele

Servicii de închiriere nacele

Prețul pentru servicii de închiriere nacele variază în funcție de durata perioadei de închiriere și de numărul de nacele închiriate.