Privacy

Ultima actualizare: iunlie 2019

Informatii generale

Platforma nacelebrasov.ro se supune și respectă toate legile în vigoare din România privind protecția datelor cu caracter personal.

Ne angajăm să protejăm și să nu înstrăînăm în nici un fel către terți datele Dvs personale pe care ni le oferiți online folosind formularul de contact, comentariile de pe blog sau prin intermediul rețelelor sociale.

GDPR

Suntem aliniați cu ultimele reglementări din regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele Dvs personale pe care ni le furnizați folosind platforma nacelebrasov.ro.

Nu sunteți obligați să ne furnizați date personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lasă comentarii, nu veți putea cere informații, nu vom putea ține legătură dacă nu avem consimțământul Dvs.

Vom folosi datele Dsv strict pentru a va putea contacta și nu vom oferi altor terți datele Dvs personale.

În momentul în care ne contactați folosind adresa noastră de mail contact@nacelebrasov.ro, ne dați în mod direct consimțământul de a va răspunde la mesaj. În urmă contactului vor ajunge la noi date precum adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Toate aceste date vor fi stocate pe serverul nostru în mod automat și le vom folosi doar pentru a va răspunde sau contacta. Puteți solicită ștergerea datelor Dvs printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@nacelebrasov.ro.

Dacă doriți să lăsați comentarii pe blog, va sunt solicitate următoarele date: nume, adresa de mail și adresa website-ului personal dacă există. Toate aceste date vor fi stocate la noi în mod automat. Puteți solicită ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@nacelebrasov.ro.

Analiza si statistici trafic

Folosim Google Analytics pentru a obține statistici privind vizitatorii, modul în care folosesc platforma noastră, date ce vor fi folosite doar în scopul îmbunătățirii performanțelor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor Dvs în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

Dacă vom fi contactați prin intermediul unei rețele sociale cum ar fi facebook, pinterest, twitter, etc, nu vom salva datele Dvs decât dacă va urmă o colaborare.

Pentru mai multe informații, soluționarea de litigii sau cereri de ștergere a datelor personale va rugăm să ne contactați pe adresa contact@nacelebrasov.ro

Distribuie
Contact