Inchirieri nacele

închirieri nacele în brașov

Închirieri nacele în Brașov

0776 181 099

Cu peste 10 experiență în acest domeniu de activitate, firma noastră este specializată în servicii de închirieri nacele la cele mai bune prețuri. Flota noastră cuprinde mai multe platforme autoridicatoare robuste și sigure cu regim maxim de lucru între 12 metri și 60 metri, ideale pentru lucrări dificile la înălțime.

Platformele noastre vă oferă posibilitatea de a lucra în condiții de siguranță la lucrări precum:

– Construcții industriale și comerciale cu înălțimi mari;
– Lucrări la infrastructura rutieră și feroviară;
– Instalații electrice aeriene;
– Montajul și întreținerea iluminatului stradal;
– Montaj și întreținere reclame luminoase sau bannere;
– Montaj, lăcuit, vopsit pazie, grinzi;
– Montaj sau spălare geamuri;
– Toaletare arbori;
– Montaj paratrăsnet, antene;
– Montaj instalații luminoase pentru Crăciun;

Alte activități ce presupun lucrul la înălțime.

lucrari la inaltime

Închirieri nacele pentru lucru la înălțime

În toți acești ani ne-am câștigat poziția de lider pe piața din Brașov și zonele limitrofe prin îmbunătățirea constantă a calității serviciilor oferite, atât prin platforme de lucru performante cât și prin pregătirea personalului nostru. Suntem competitivi, excelăm prin seriozitate și promtitudine. Oferim suport și personal specializat pentru ca proiectele Dvs să fie duse la final conform planului si desigur întodeauna la timp.

Piața de închirieri nacele în Brașov s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani pentru că tot mai mulți constructori au înțeles cât sunt de eficiente și rapide in efectuarea lucrărilor dificile la înălțime, că este mult mai economic să închiriezi o nacelă decât să cumperi și să intreții una și că este mult mai economic să o folosești în lucrări la înălțime față de o schelă sau alte metode clasice.

Parcul nostru deține și platforme auto prin care putem aigura transportul utilajelor de lucru ale clientului, detalii pe remorcaribrasov.ro

Prețul de închiriere variază în funcție de durata perioadei de închiriere și de numărul de nacele închiriate.

Contact